Performance coaching


Performance coaching gaat minder diepgaand in op de emotionele kant van problemen en richt zich op het ontwikkelen en versterken van specifieke individuele competenties met als doel de effectiviteit van het functioneren te verhogen.

Binnen de eerste sessie is al duidelijk wat het probleem of de uitdaging is en kunnen we samen met de betrokkene beginnen aan het stellen van doelen. Vervolgens stellen we samen een actieplan op. Daarna coachen we zodat de objectieven behaald worden.

Veel voorkomende competenties in dit kader zijn; resultaatgericht leidinggeven, coachend leidinggeven, assertiviteit, contactuele kwaliteiten, enz.

Online Scan

Gebruik onze online scan (kijk bij Assessment Centers) om uw selectie te ondersteunen

‘In house’ assessment

Een assessment center in uw eigen kantoren laat u toe de simulaties te volgen en u een beter beeld te vormen van de competenties van de kandidaat.

Contacteer ons.
Wij bieden u graag de nodige ondersteuning.

Individuele coaching

Het beste uit mensen halen, is de basisvoorwaarde voor goed draaiende ondernemingen en organisaties. Individuele coaching is daarbij niet langer een luxe. Wij stellen graag onze ruime praktijkervaring ter beschikking.

Website

Deze website verdwijnt in oktober. Een groot gedeelte van de inhoud vindt u dan terug onder dekrachtvanmensen.wordpress.com. Neem daar alvast een kijkje.