Assessments

Een correcte inschatting van de aanwezige capaciteiten en een voorspelling van toekomstige prestaties vormen een onmisbare ondersteuning om de juiste competenties op de juiste plaats in te zetten.

Wij bieden u graag die ondersteuning. Wij verzorgen voor u individuele assessments waarbij we de kandidaten op basis van een vooropgesteld competentieprofiel evalueren in situaties die een afspiegeling zijn van hun toekomstige functie.

Onze aanpak steunt op twee pijlers:

  • Respect voor de opdrachtgever
  • Respect voor de deelnemer

Wij snijden het assessment programma en de rapportering op uw maat en geven een klaar en duidelijk advies.

Wij begeleiden de kandidaat doorheen de oefeningen en elke afspraak begint en eindigt met een gesprek. Het eerste voor vragen en antwoorden, het tweede voor feedback over de resultaten van de afgelegde oefeningen. Ook als die resultaten nog niet volledig zijn, laten we hem niet zonder meer vertrekken. In dat geval wordt meteen een nieuwe afspraak gemaakt of wordt een tijdstip afgesproken voor telefonische feedback.

Online Scan

Gebruik onze online scan (kijk bij Assessment Centers) om uw selectie te ondersteunen

‘In house’ assessment

Een assessment center in uw eigen kantoren laat u toe de simulaties te volgen en u een beter beeld te vormen van de competenties van de kandidaat.

Contacteer ons.
Wij bieden u graag de nodige ondersteuning.

Individuele coaching

Het beste uit mensen halen, is de basisvoorwaarde voor goed draaiende ondernemingen en organisaties. Individuele coaching is daarbij niet langer een luxe. Wij stellen graag onze ruime praktijkervaring ter beschikking.

Website

Deze website verdwijnt in oktober. Een groot gedeelte van de inhoud vindt u dan terug onder dekrachtvanmensen.wordpress.com. Neem daar alvast een kijkje.